Un espai des d’on transformar

El moviment popular i la comunitat han de ser els protagonistes de la transformació ecosocial, política i cultural. Per aconseguir-ho, un espai físic on teixir aquestes xarxes és imprescindible.

L’Ateneu Popular La Malgirbada ha arribat a Granollers i ho ha fet per convertir-se en un espai obert a totes les persones i col·lectius que persegueixen la fita d’articular un moviment popular fort, transformador i combatiu a la ciutat i el territori. Un espai autogestionat des d’on promoure un oci alternatiu, al marge dels interessos especulatius i mercantils pels quals es troba sotmesa la nostra societat. Un espai on crear comunitat, compartir coneixement, enxarxar lluites i generar alternatives per deixar enrere les lògiques capitalistes, patriarcals i d’opressió.

Un espai on, de la trobada, brotin llavors de resistència.

La Malgirbada obrirà de moment els divendres de 19h a 23h de manera regular i també sempre que hi hagi activitats.

Les properes activitats seràn un taller d’autodefensa feminista, una xerrada sobre la lluita del sector educatiu i un cine-fòrum i ja s’està treballant en tot el calendari.

Animem a totes les persones a donar suport a La Malgirbada fent-se sòcies, participant de les activitats i proposant-ne, omplint l’espai de contingut, lluita i comunitat.

Podeu seguir l’actualitat de La Malgirbada al Canal de Telegram i a Twitter i Instagram.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s